Ans Nijman

Is afgestudeerd psychosociaal therapeute en HBO bedrijfskundige.

Ans is jaren werkzaam geweest bij de ING als leidinggevende. Na het werken bij de bank wilde zij zich meer richten op het helpen van mensen in hun zoektocht naar veranderingen binnen zichzelf. Zij heeft daarvoor de studie "verlies en trauma integratie" bij het prestigieuze Centrum Marieke de Bruijn afgerond. Zij is nu psychosociaal therapeute gespecialiseerd in het begeleiden van veranderingsprocessen en verlies- en rouwverwerking.

Ans heeft een eigen praktijk waarbij zij mensen begeleidt met persoonlijke sessies, trainingen en workshops in het leren omgaan met veranderingen. Daarnaast is zij werkzaam als interim manager bij bedrijven (profit en non profit organisaties) die te maken hebben met een veranderingsproces, samenwerkingsproblemen dan wel een cultuurverandering.

"Als leidinggevende heb ik leiding en sturing mogen geven aan grote veranderingsprocessen. Daarbij heb ik mensen intensief begeleid. Dat kon zijn omdat zij anders hebben moeten leren werken als gevolg van verandering van hun functie, dan wel dat zij hun baan verloren. Ik richt mij in mijn werk vooral in het helpen inzichtelijk maken van blokkerend gedrag maar ook het weer bewust worden van de specifieke talenten en kwaliteiten die in een ieder aanwezig zijn. Deze zoektocht samen aan te gaan met mensen vind ik altijd weer een wonderlijk en boeiend proces."

 

"Het grootste geschenk dat je iemand kunt geven, is oprechte aandacht".

 

Daar waar ik loop schijnt de Zon (Verdiepingstraining)

Daar waar we zijn gestopt bij de basis training
gaan we verder met nieuwe modellen
en diepen we de bestaande stof uit.

uitgebreide informatie
Downloads  
Video's  
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Vul dan hier je gegevens in.
info@communiverse.nl    |     tel. 06 27 260 273
webdesign en realisatie door Acadia