Mark Nijman

Is trainer en coach en heeft een technische en bedrijfskundige achtergrond

Als ondernemer en manager op diverse functies in de private- en non-profit sector heeft Mark ruime ervaring op het gebied van grote- en minder grote veranderingstrajecten. Een specialisme is het ontwikkelen van Visie en Strategie en het uiteindelijk succesvol implementeren daarvan in de uitvoering.
Sinds 2002 heeft hij veel ervaringen opgedaan als trainer, (team)coach, dagvoorzitter van managementdagen en gastspreker op congressen. Daarnaast heeft hij aantoonbare ervaringen met mediation en traumawerk.

Mark is opgeleid bij NTI-NLP, Boertien en Partners en Manfred van Doorn (Double Healix)

“Ik heb geleerd om scherpzinniger te zijn, begrijpen waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe, beter leren luisteren naar mijn gevoel en de waarde goed leren afwegen tussen wat ik zie en hoor, wat ik er van vind en wat ik er mee doe. Die balans heeft mij in staat gesteld ook conclusies te kunnen trekken van wat ik met iets wil, wat goed voor mij is en wat voor mij werkt. Daarnaast heb ik geleerd dat wat zo belangrijk is voor mij en waar ik van overtuigd ben, mijn gedrag en daarmee ook mijn stemmingen sturen en de keuzes die ik maak. Door de inzichten over mijn interne communicatie heb ik mezelf echt leren kennen en daarmee beter leren communiceren met anderen”.

Leef je eigen leven.....dat is nog een hele klus

Daar waar ik loop schijnt de zon (Basis)

De basistraining waarin je leert beter en
efficiƫnter te communiceren, meer
zelfvertrouwen krijgt, je emoties beter leert
kennen en sturen. meer je zelf mag zijn.

uitgebreide informatie
Downloads  
Video's  
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Vul dan hier je gegevens in.
info@communiverse.nl    |     tel. 06 27 260 273
webdesign en realisatie door Acadia