Mark Nijman

Is trainer en coach en heeft een technische en bedrijfskundige achtergrond

Als ondernemer en manager op diverse functies in de private- en non-profit sector heeft Mark ruime ervaring op het gebied van grote- en minder grote veranderingstrajecten. Een specialisme is het ontwikkelen van Visie en Strategie en het uiteindelijk succesvol implementeren daarvan in de uitvoering.
Sinds 2002 heeft hij veel ervaringen opgedaan als trainer, (team)coach, dagvoorzitter van managementdagen en gastspreker op congressen. Daarnaast heeft hij aantoonbare ervaringen met mediation en traumawerk.

Door me bewust te worden van bewuste en onbewuste processen en opnieuw te vertrouwen op primaire behoeften door ernaar te leren luisteren en deze aandacht te geven, heb ik structuren ontdekt en nieuwe methodieken ontwikkeld met medetrainers en therapeuten. Deze methodieken zetten wij dagelijks in tijdens onze coaching, trainingen en opleidingen.

 

Ik kan oprecht zeggen dat ik door al deze transformaties een vriendje van mezelf ben geworden. en dat is een ontzettend goed gevoel. Hierdoor ben ikin staat dat ik prettig met mezelf kan communiceren en met de wereld om mij heen. Misschien is geluk wel een mooi woord dat duidt wat ik heb bereikt.

Meer bereiken door minder te doen. Maak van elke nood een deugd!

Daar waar ik loop schijnt de zon (Basis)

De basistraining waarin je leert beter en
efficiƫnter te communiceren, meer
zelfvertrouwen krijgt, je emoties beter leert
kennen en sturen. meer je zelf mag zijn.

uitgebreide informatie
Downloads  
Video's  
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Vul dan hier je gegevens in.
info@communiverse.nl    |     tel. 06 27 260 273
webdesign en realisatie door Acadia