Verandering

Ingrijpende veranderingen en gebeurtenissen kunnen zijn weerslag hebben op je leven maar ook je gedrag. Dit vindt vaak op onbewust niveau plaats. Soms reageer je op bepaalde situaties op een manier die je eigenlijk niet zou wensen. In onze behandelwijze gaan we op zoek naar deze gebeurtenissen die je mogelijk nu nog steeds beïnvloeden. Gezamenlijk zoeken wij de eventuele blokkades op die ervoor zorgen dat veranderingen niet geaccepteerd, dan wel niet in gang gezet kunnen worden.

Verlies

Liefdevolle aandacht en tijd schenken aan jezelf en je emoties. Dat is ons vaak niet geleerd. Meestal duwen we de emoties weg omdat je er alleen maar "last" van hebt. In onze behandelwijze wordt geleerd waar onze emoties voor dienen en hoe wij ze kunnen aanwenden zodat ze echt helpend zijn. Je emoties worden dan een hulpmiddel in plaats van een last. Zo helpen ze je om iedere keer weer terug te kunnen keren naar je werkelijke zelf.

Vertrouwen

De grootste kracht in ons leven is het vertrouwen in ons zelf. Hoe vaak zijn we daar echter niet ver van verwijderd? en denken we onze kracht weg te kunnen halen bij een ander door bijvoorbeeld bevestiging te zoeken. Daarmee verzwakken we ons juist. Vertrouwen is de grote tegenhanger van angst. Dit betekent dat hoe meer wij op onszelf vertrouwen hoe krachtiger wij zijn. In onze behandelwijze gaan we op zoek naar jouw innerlijke krachtbron. Dus op zoek naar datgene wat jou weghoudt bij het vertrouwen in jezelf en vooral gaan we op zoek naar dat waar jij goed in bent.

Terugkomdagen DWIL Thema Zingeving

Na deze dagen ben je in staat patronen te herkennen die disfunctioneel zijn en je in de weg zitten. Je kunt deze transformeren naar aantrekkelijk constructief en positief gedrag dat een bijdrage levert aan zingeving.

uitgebreide informatie
Downloads  
Video's  
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Vul dan hier je gegevens in.
info@communiverse.nl    |     tel. 06 27 260 273
webdesign en realisatie door Acadia